31 juli 2020
20:00

Ohtana/ Aapua FF

BAIK 2 - Ohtana/ Aapua FF 2-0

Premiären i div 4 fick en intressant start då Gabriel Tjäder som var tänkt att starta i mål fick motorhaveri och problem med bilen och kom därför sent till matchen. Istället drog Jocke på sig handskarna och vaktade målet första 25 minuter med trygghet, därefter tog Gabbe över.

Vi startar matchen på bästa möjliga sätt då William gör mål redan i 6e minuten, när han får en passning snett inåt bakåt av Isak och trycker in den från 15 m,
Vi lyckas även skapa 2 st straffar i första halvlek. Första straffen kommer i minut 20. Vi missar den men efter 2 returer lyckas Alvin komma högst i en nickduell framför mål och trycka in den. Andra straffen, som uppstod senare i första halvlek, bränner vi tyvärr också. Bortsett från 2 straffmissar var det en väldigt bra genomförd första halvlek, både offensivt och defensivt.

Andra halvlek går tempot ner lite även om det är fortsatt tuffa dueller och fysiskt spel. Vi har en 2-3 lägen att utöka men får ingen utdelning den gången.

En bra premiärmatch och grabbarna ska ha en stor eloge för inställning inför matchen och väl genomförd match. Ohtana stod för ett fysiskt spel men vi står upp bra mot dom och gör en väldigt bra prestationen med tanke på dom tuffa träningsveckorna vi har haft efter uppehållet.